Zakaj ti s pomočjo nutricionista končno lahko uspe shujšat?

Vesela sem vsakič, ko skupaj z naročnico doseževa mejnik, ki ji pokaže, da zmore narediti spremembe v prehrani, ker sva spremenili njene navade in rezultat se kaže v spremenjeni obliki telesa in energiji skozi cel dan, lepši koži, boljših laseh, boljšem psihičnem počutju, bolj globokem spancu,…

Zakaj je nutricionistični coaching uspešen?

Večinoma vemo, kaj je potrebno spremeniti v naši kuhinji ali pa kupimo knjige in seminarje, ki nas izobrazijo. Ampak znanje še ne pomeni uspeha.

Naj ti zaupam, kaj naredi zadevo  uspešno…

‘Zavedanje, da je ob meni nekdo, ki skrbi, da ne skrenem s poti in se držim svojih planov’. Vsak dan veš, da za tabo stoji nekdo, ki te navdihuje, nekdo ki mu zaupaš, nekdo, ki spremlja tvoj napredek in konec koncev nekdo, ki mu vsak dan razkriješ, kaj si dala v usta, koliko časa si namenila sebi, se gibala, spala in skrbela za dušni mir. Če lahko lažeš sebi in prelagaš odgovornost enega dne na drugega, potem ti lahko zaupam, da je to veliko težje takrat, ko imaš nekoga, ki skrbi za to, da ne prelagaš odgovornosti na drugi dan, drugi teden, drugi mesec,…

Najeti coacha ni prevzetnost, ni zapravljanje denarja,… pravzaprav ti coach za ceno enega povprečnega servisa avtomobila popravi življenje za vedno in morda poskrbi, da živiš nekaj let dlje, brez bolečin in z veliko bolj kvalitetnim življenjem in vitkim telesom.

Ko gre zate, ne ‘šparaj’! Samo eno življenje imaš, zato zagrabi vsako slamico, ki se ti ponuja na poti k zadovoljnemu, zdravemu življenju!

4 tedne bdim nad tabo, te spremljam, pomagam, učim in skrbim, da živiš tako, da bo tvoje telo sledilo tvojim željam in boš živela optimalno. Investiraj vase. Za vedno boš spremenila življenje in večno si boš hvaležna.